2.6.2018

Erokirje


Et ollut ensimmäiseni. Ja olisihan se pitänyt ymmärtää, että et tule olemaan viimeiseni. Joku naiivi puoli minusta halusi kuitenkin vielä uskoa, että tämä voisi kestää. Idiootti.

Olen lykännyt tätä hetkeä aivan liian pitkään. Nyt ymmärrän, että minun olisi kuulunut tehdä tämä jo paljon aikaisemmin. Liian paljon. Olen pahoillani, kun pitkitin tätä näin kauan.

Alku oli huumaa. Ainahan se on? Ystäväni esitteli meidät, ja pian olin myyty - ja niin olit sinäkin. Suhteemme lähti liikkelle vauhdilla. Teimme kaiken yhdessä - olimme yhtä. Ymmärsit mitä kaipaan ja pystyit antamaan sen minulle paremmin kuin kukaan aikaisemmin. Saatoimme viettää tunteja vain nauttien toistemme seurasta. Emme tarvinneet muuta. Et kuitenkaan erkaannuttanut minua ystävistäni - päinvastoin toit meidät lähemmäksi toisiamme.

Aika kului, arki alkoi ja ensimmäiset ongelmat ilmaantuivat. Et vastannut kosketukseeni. Vaadit tilaa. Annoin sitä. Se ei riittänyt. Kadotimme yhteyden. Kuumenit nollasta sataan sekunneissa. Sulkeuduit äkkiarvaamatta. Emme enää osanneet lukea toisiamme ja toiveitamme.  Lähetit minulle ristiriitaisia viestejä. Tein kaikkeni palauttaakseeni kaiken ennalleen. Turhaan.En minäkään ollut täydellinen kumppani - kaukana siitä. En ottanut huomioon tarpeitasi ja laiminlöin sinua. Solvaukset ja syytökset vaihtuivat fyysiseen väkivaltaan, joka jätti sinuun ikuiset arvet. Laitoin sinut ahtaalle, vaadin sinulta liikaa ja seurani oli kuluttavaa. Pelottelin sinua erolla. Uhkailin etsiväni paremman.

Nyt meillä ei ole enää mitään, minkä päälle rakentaa. Meillä on yhteiset muistomme, mutta uusia emme enää luo. Minun on aika päästää sinut pois. Olet sulkenut itsesi minulta viimeisen kerran.

Hyvästi Honor.


6 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että hiukan petyin lopusta :D Aion siis itse ehkä kirjoittaa entisestä, hyvin myrkyllisestä parisuhteesta, ja sivuta tekstissä myös nykyistä, tervettä parisuhdetta. Siksi innostuin erityisesti, kun näin otsikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vie sinä päivitys tyylikkäämmin loppuun! Olikohan tämä nyt se clickbait?

   Poista
  2. Kirjoittelin tekstiä pitkään, ja sain sen valmiiksi! Se kuitenkin vaikutti jotenkin... en osaa sanoa, yritin kirjoittaa sen ikäänkuin avuksi muille, mutta se kuulosti enemmän katkeralta ulinalta, joten se luonnos lensi roskiin. Ja kyllä, tämä oli clickbait :D

   Poista
  3. Ou nou. Uusintayritys ja päivitystä kehiin!

   Poista

Suu puhtaaksi!